Botë

Vrasësi i gazetares bullgare dënohet me 30 vjet burgim

Vrasësi i gazetares bullgare dënohet me 30 vjet burgim

Gjykata bullgare e dënoi Severin Krasimirov me 30 vjet burgim për përdhunimin dhe vrasjen e gazetares televizive Victoria Marinova.

Trupi i Marinovës u gjet më 6 tetor të vitit të kaluar në lumin Danub në qytetin Ruse, në veri të Bullgarisë.