Botë

Mbretëresha Elizabeth feston 93-vjetorin

Mbretëresha Elizabeth feston 93-vjetorin

Mbretëresha e Britanisë së Madhe, Elizabeth, monarkja me jetëgjatësinë më të madhe në botë, ka festuar të dielën 93 vjetorin e lindjes, duke marrë pjesë në manifestimin tradicional të Pashkëve në Kështjellën Uinsdor.

Ajo u shoqërua nga anëtarët e familjes, përfshirë princin William dhe Harry.