Botë

Barr mbron Trumpin para publikimit të raportit të Muellerit për Rusinë

Barr mbron Trumpin para publikimit të raportit të Muellerit për Rusinë
 

Prokurori i përgjithshëm amerikan, William Barr, ka mbrojtur me shumë pasion të enjten presidentin amerikan, Donald Trump, në prag të publikimit të raportit të Këshilltarit të Posaçëm, Robert Mueller, rreth rolit të Rusisë në zgjedhjet e 2016-s, duke nënvizuar se aty nuk janë ofruar dëshmi për bashkëpunimin në mes të fushatës Trump dhe Moskës.

Barr, zyrtari i lartë amerikan i zbatimit të ligjit dhe i emëruari i Trumpit, mbajti një konferencë për shtyp në Departamentin e Drejtësisë, teksa provoi ta përcaktojë narrativin në ditën vendimtare për presidencën e Trumpit.