Botë

Kina nuk ia lëshon vizën me kohë ish-këshilltarit të Trumpit, ia pamundëson pjesëmarrjen në forum

 

Një ish-zyrtar amerikan i mbrojtjes, që ka shërbyer në ekipin e Trumpit, ka bërë të ditur të mërkuren se atij i ishte mohuar mundësia që të flasë në një forum në Kinë, pasi që ambasada kineze në Washington nuk ia kishte lëshuar vizën me kohë.

Michael Pillsbury i ka thënë agjencisë “Reuters” se ai e kishte dorëzuar kërkesën për vizë më 22 mars dhe se ajo nuk i ishte lëshuar me kohë për të udhëtuar në Pekin, për forumin e 14, prillit, përcjell “Koha Ditore”.