Botë

5 mln euro për ndërmarrjet inovative në Maqedoni të Veriut

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
 

Ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme në Maqedoni të Veriut, kanë në dispozicion pesë milionë euro për të futur risi në punën e tyre.

Tre milionë euro i ka siguruar shtetit nga buxheti, ndërsa dy milionë euro të tjera janë nga Banka Botërore.