Botë

Netanyahu shpall fitoren për mandatin e pestë

Foto: Reuters
 

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu ka shpallur fitoren e tij në zgjedhje për mandatin e tij të pestë dhe tani pritet të formojë koalicionin e krahut të djathtë.

Partia e tij Likud pritet të ketë numër të njëjtë të ulëseve me aleancën bardhë e kaltër të Benny Gantzit, raporton KTV.