Botë

Tajvan, dënim me vdekje për shoferët e dehur dhe ata që shkaktojnë aksidente fatale

 

Tajvani po planifikon që të rrisë dënimet për shoferët që vozisin në gjendje të dehur dhe që shkaktojnë aksidente fatale.

Në rastet tragjike, mund të përfshihet dënimi me vdekje.