Botë

Trump: Shteti Islamik nuk kontrollon më asnjë territor në Siri

Trump: Shteti Islamik nuk kontrollon më asnjë territor në Siri
 

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka thënë të premten se forcat e mbështetura nga SHBA-ja kanë dëbuar grupin militant të Shtetit Islamik nga territori i fundit i mbajtur nën kontrollin e tyre në Siri.

“Këtu është ISIS-i në ditën e zgjedhjeve. E këtu është ISIS-i aktualisht”, ka thënë Trumpi, duke e mbajtur të drejtuar para gazetarëve një hartë para dhe pas të territoreve të kontrolluara prej ISIS-it në Siri.