Botë

Dhjetë minuta para se të kryente sulmin, terroristi e informoi kryeministren e Zelandës së Re

Foto: Reuters
 

Manifesti i terroristit Tarrant me urrejtje kundër "emigrantëve dhe muslimanëve" ka mbërritur nëpërmjet postës elektronike 10 minuta përpara se të kryhej sulmi.

Është zbuluar se terroristi Brenton Harrison Tarrant manifestin e tij të urrejtjes e ka dërguar në Zyrën e Kryeministrisë së Zelandës së Re dhjetë minuta para sulmit, transmeton Anadolu Agency (AA).