Botë

Bosi mafioz i familjes Gambino vritet në New York

Bosi mafioz i familjes Gambino vritet në New York
 

Kreu i familjes së njohur për veprimtari mafioze në New York, Gambino, është qëlluar me armë e më pas është shkelur me veturë, para shtëpisë së tij, i ka thënë medieve amerikane policia e qytetit të New Yorkut.

Cali (53) është qëlluar disa herë me armë, në qarkun Todt Hill të Staten Island, të mërkurën mbrëma dhe ka vdekur më vonë në spital.