Botë

Trump përgëzon Tsiprasin, Marrëveshjen e Prespës e quan historike për Ballkanin

Trump përgëzon Tsiprasin, Marrëveshjen e Prespës e quan historike për Ballkanin
 

Presidenti amerikan, Donald Trump përgëzoi kryeministrin grek, Alexis Tsipras për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës nga parlamenti grek.

‘’Marrëveshja është një arritje historike për Ballkanin dhe gjithashtu dëshmon guximin e udhëheqjes së Tsiprasit’’, theksoi Trump.