Botë

Franca tërheq ambasadorin nga Roma pasi zv.kryeministri italian u takua me “jelekverdhët”

 

Parisi dhe Roma po kalojnë periudhën më të vështirë të marrëdhënieve diplomatike në 70 vitet e fundit.

Shkak për këtë është bërë një takim që ka mbajtur zëvendëskryeministri italian, Luigi Di Maio, me protestuesit “Jelekverdhë” në Francë.