Botë

Senati voton kundër tërheqjes nga Siria dhe Afganistani

Senati voton kundër tërheqjes nga Siria dhe Afganistani
 

Uashington, 6 shkurt – Senati i SHBA, me një shumicë republikane, ka miratuar një ligj që paralajmëron administratën Trump kundër tërheqjes me ngut të trupave amerikane nga Siria dhe Afganistani, transmeton ANSA.

Ky vendim, që u mor disa orë përpara fjalimit të Kombit nga ana e presidentit Trump, përbën tashmë një pengesë për këtë të fundit.