Botë

Nga e hëna nis zbatimi i emrit “Republika e Maqedonisë së Veriut”

Nga e hëna nis zbatimi i emrit “Republika e Maqedonisë së Veriut”

Pas ratifikimit të protokollit për anëtarësim në NATO nga Parlamenti grek, Maqedonia do të fillojë zyrtarisht zbatimin e emrit, “Republika e Maqedonisë së Veriut”.

Zbatimi do të nisë nga e hëna nga tabelat kufitare, ato të institucioneve dhe organeve të pushtetit qendror dhe lokal.