Botë

Mijëra “Shalle kuqë” në protesta kundër “Jelekë verdhëve” në Francë

 

Paris, 28 janar - Mijëra qytetarë francezë dolën në rrugët e Parisit për të protestuar kundër demonstratave disa javore antiqeveritare nga lëvizja e “Jelekëve të verdhë”.

Grupi i quajtur “Shallat e kuq” dje u tubua në sheshin e kombit në Paris dhe marshoi drejt sheshit Bastille, duke brohoritur slogane “mjaft” dhe “jepini fund dhunës”.