Botë

Këshilli i Sigurisë në OKB pritet të diskutojë krizën në Venezuelë

Këshilli i Sigurisë në OKB pritet të diskutojë krizën në Venezuelë
 

Këshilli i Sigurisë në Kombet e Bashkuara, pritet të diskutojë për krizën politike në Venezuelë, pasi Shtetet e Bashkuara kanë kërkuar një seancë emergjente në Nju Jork.

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo dhe dhe ministri i Jashtëm i Venezueelës Jorge Arreaya, pritet të marin pjesë në seancë.