Botë

Yulia Tymoshenko vendos kandidaturën për presidente të Ukrainës

Yulia Tymoshenko vendos kandidaturën për presidente të Ukrainës
 

Yulia Tymoshenko njoftoi se do të kandidojë në garën për presidente të Ukrainës në zgjedhjet e marsit.

Tymoshenko, e cila ka qeverisur Ukrainën nga viti 2005 deri në vitin 2010, akuzon udhëheqjen aktuale si përgjegjëse për pagat e ulëta dhe zgjatjen e konfliktit në lindje të vendit.