Botë

Maqedonia e Veriut zgjat pushimin e shkollave për shkak të ajrit të ndotur

Maqedonia e Veriut zgjat pushimin e shkollave për shkak të ajrit të ndotur
Foto: Ilustrim

Qeveria e Maqedonisë Veriore ka vendosur të zgjasë pushimin dimëror të shkollave deri më 23 janar për shkak të nivelit jashtëzakonisht të lartë të grimcave të dëmshme në ajër në shumë qytete të vendit.

Njoftimi i qeverisë thotë se kjo masë është marrë për të “ulur kohën e ekspozimit të nxënësve në ajrin e ndotur” dhe për të mbrojtur shëndetin e tyre, transmeton KP.