Botë

Mbyllja e qeverisë në SHBA po ndikon në mbarë popullsinë

Mbyllja e qeverisë në SHBA po ndikon në mbarë popullsinë
 

Presidenti amerikan Donald Trump njoftoi se në një fjalim drejtuar kombit, ai do të bëjë sot një deklaratë të rëndësishme në lidhje me mbylljen e qeverisë dhe sigurinë kufitare. Ndërkohë, për shkak të mbylljes së pjesshme të qeverisë së Shteteve të Bashkuara, qindra mijëra punonjës federalë janë të pezulluar ose punojnë pa pagesë, dhe pasojat po shtrihen në mbarë vendin.

Punonjësit federalë në mbarë vendin thonë se durimi ka sosur.