Botë

Pak pas qëndrimit të Putinit në Beograd, Erdogan shkon në Moskë

Pak pas qëndrimit të Putinit në Beograd, Erdogan shkon në Moskë

Zëdhënësi presidencial i Turqisë, Kalın njoftoi se presidenti Recep Tayyip Erdogan do të kryejë një vizitë njëditore në Moskë më 23 janar.

Kalın theksoi se lufta kundër terrorizmit dhe grupeve terroriste që kanë në shënjestër Turqinë do të vazhdojë në çdo fushë.