Botë

Trump pa shenja kompromisi rreth rihapjes së qeverisë amerikane

Trump pa shenja kompromisi rreth rihapjes së qeverisë amerikane

Presidenti, Donald Trump dhe udhëheqësit demokrat të Kongresit, e bënë të qartë të martën në paraqitjet e tyre televizive, se ndërsa secila palë mbështet përpjekjet për sigurinë kufitare, mbeten ende shumë larg në qëndrimet rreth shkallës dhe kostos së atyre masave.

Bllokada ka mbyllur një të katërtën e qeverisë federale që nga 22 dhjetori.