Botë

Macronit i largohet një nga këshilltarët kryesorë

Macronit i largohet një nga këshilltarët kryesorë
Në foto, presidenti francez Emmanuel Macron dhe këshilltari Sylvain Fort
 

Këshilltari për Komunikim i Presidentit francez, Sylvain Fort tha sot se do të braktisë postin e tij në fund të janarit.

"Në fund të janarit, unë do të braktis funksionin e këshilltarit të komunikimit në Presidencën franceze," tha Fort për agjencinë Frans Press, duke konfirmuar raportet e mëparshme në mediat franceze.