Botë

Ukraina i jep fund marrëveshjes me Rusinë

Ukraina i jep fund marrëveshjes me Rusinë
Foto: Reuters
 

Parlamenti i Ukrainës e ka miratuar shfuqizimin e Marrëveshjes së Miqësisë, Bashkëpunimit dhe Partneritetit të nënshkruar mes Ukrainës dhe Rusisë.

Projektligji i sjellë në parlament për përfundimin e marrëveshjes nga ana e Presidentit të Ukrainës, Petro Poroshenko, u miratua me 277 vota pro prej gjithsej 331 deputetësh, transmeton KTV.