Botë

Mijëra të zhdukur nga zjarret në Kaliforni

Mijëra të zhdukur nga zjarret në Kaliforni
Foto: Reuters

Presidenti amerikan Donald Trump ka vizituar Kaliforninë për të shikuar nga afër dëmet që janë shkaktuar nga zjarri më i madh dhe më vdekjeprurës në historinë e vendit.

Sipas raportimeve, 76 persona kanë humbur jetën në veri të Kalifornisë ndërsa më shumë se 1,200 persona janë raportuar të zhdukur.