Botë

Durimit të Melania Trump i vjen fundi, kërkon ndryshime në Shtëpinë e Bardhë

Durimit të Melania Trump i vjen fundi, kërkon ndryshime në Shtëpinë e Bardhë

Melania Trump ka qenë përgjithësisht një figurë e paqtë dhe e tërhequr, por se fundi është vënë në qendër të vëmendjes për shkak të thirrjeve të saj për shkarkimin e një ndihmëseje të lartë të sigurisë kombëtare.

Zonja e Parë e Amerikës është grindur me Mira Ricardel, gjatë turneut të zhvilluar në Afrikë në muajin tetor.