Botë

Dy Koretë hapin zyra ndërlidhëse

Dy Koretë hapin zyra ndërlidhëse

Koreja Veriore dhe ajo Jugore kanë hapur të premten zyrën e parë ndërlidhëse afër kufirit mes dy vendeve, me qëllim të përmirësimit të marrëdhënieve.

Ky vendim është marr vetëm një javë para mbajtjes së samitit të planifikuar në mes të liderëve të dy Koreve në Phenjan.