Betimi për Drejtësi

“Betimi për Drejtësi”: Së paku pesë ministra në Qeverinë Kurti po hetohen nga Task-forca antikorrupsion

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Task-forca antikorrupsion në Policinë e Kosovës, aktualisht është duke hetuar së paku pesë ministra dhe një zëvendësministër të Qeverisë Kurti, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Ministri i Financave, Hekuran Murati po hetohet në lidhje me rastin e dëmtimit të mësimdhënësve, të cilëve dyshohet se në mënyrë të kundërligjshme ua kishte ndalur pagat gjatë kohës së grevës.