Betimi për Drejtësi

Shitja dhe përdorimi i “Ozempicut” pa kritere, rrezik për jetën e qytetarëve

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

“Betimi për Drejtësi” në Kohavision ka publikuar hulumtimin mbi shkeljet e barnatoreve për shitjen e medikamenteve pa recetën e mjekut.

Si po iu shesin farmacistët dhe si po i inkurajojnë qytetarët në blerjen e medikamentit “Ozempic” që u rekomandohet vetëm personave me diabet dhe obezë?