Betimi për Drejtësi

Avokati i Naser Kelmendit: Gjykata s’kishte guxim të merrte aktgjykim lirues, shkak presioni publik

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Pas kthimit në rigjykim të rastit ndaj Naser Kelmendit, Gjykatës së shkallës së parë iu deshën afro 5 vite për të marrë një vendim për pikën e vetme që ishte kthyer në rigjykim.

Kësaj here i cilësuari si “bosi i drogës” në Ballkan, u dënua me 4 vjet e 8 muaj burgim apo 1 vjet e 4 muaj më pak burgim sesa ishte dënuar nga gjykatësit e EULEX-it. Këtë aktgjykim e ka shpallur kryetarja e trupit gjykues, gjykatësja Suzana Qerkini, me anëtarët Violeta Namani dhe Musa Konxheli, thuhet në hulumtimin e “Betimi për Drejtësi” të transmetuar në KTV.