Betimi për Drejtësi

Demolli: Posta s’e di çka përmbajnë blerjet online, vetëm i dërgon porositë

 

Në blerjet online, si ndërmjetësues shërbejnë postat që bëjnë dërgimin e porosisë nga shitësi te blerësi. Postat e shpejta janë ato që në të shumtën e rasteve përballen me ankesat e qytetarëve kur pranojnë porosinë, e këto ankesa dyfishohen kur qytetarët përballen me mashtrim.

Naser Demolli, pronar i postës së shpejtë “B-Post”, në emisionin “Betimi për Drejtësi”, ka thënë se roli i tyre është vetëm për dërgimin e porosisë dhe se nuk e dinë nëse qytetarët po e marrin produktin që e kanë porositur.