Betimi për Drejtësi

Murtezaj: 275 biznese që aktivitet e kanë shitjen online, vitin e kaluar kishin 10 milionë euro qarkullim

 

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, në emisionin “Betimi për Drejtësi”, ka thënë se janë 275 biznese që si aktivitet e kanë shitjen online dhe që gjatë vitit të kaluar kanë realizuar rreth 10 milionë euro qarkullim.

Megjithatë, ai theksoi se ka edhe evazion fiskal nga faqe të ndryshme që merren me shitblerjen online.