Betimi për Drejtësi

Hasani: Kosova do të marrë obligime dhe përgjegjësi me anëtarësimin në Këshill të Evropës

 

Hulumtuesi i lartë në Institutin e Kosovës për Drejtësi (IKD), Jeton Hasani, ka thënë se Kosova nuk është në nivelin e duhur të respektimit të vlerave themelore të Këshillit të Evropës.

Sipas tij, pas anëtarësimit në Këshill, Kosova duhet të marrë përgjegjësi dhe obligime qe dalin nga anëtarësimi.