Auto

Automan sjell veturat e prezantuara në Gjenevë nga Ferrari, Audi, Bentley...

 

Këtë të diele do të keni rastin të ndiqni pjesën e tretë dhe të fundit për risitë që këtë vit ka zbuluar panairi më i madh botërorë Gjeneva Motor Show.

Në pjesën e fundit, do të shihni se çka ka prezantuar Ferrari, konceptin e ri të Audi Q8, modelin e ri të Bentley, adoptimet që ka aplikuar Porsche etj.