Auto

BMW me video tregon nisjen e epokës së re

 

Gjatë vitit 2016, BMW Group ka shpalosur katër koncepte që tregojnë vizionin e kompanisë për shekullin e dytë në automobilizëm.

Modelet e BMW-së, Minit, Rolls-Roycet dhe BMW Motorrad, që përbëjnë Vision Next 100, janë mbledhur në një video të shkurtër nga kompania.