Auto

Prezantohet Chevrolet Bolt i ri, kur do të jetë i gatshëm të dalë në rrugë?

 

Mary Barra, shefja e General Motors, ka njoftuar zyrtarisht se gjenerata e ardhshme Chevrolet Bolt do të dalë në rrugë në vitin 2025.

Bolt i ri do të jetë një veturë elektrike dhe Barra ka thënë se “zhvillimet pozitive këtë vit frymëzuan vendimin për të rikthyer Boltin në vitin 2025”.