Auto

Volvo lanson SUV-in e saj më të vogël, tërësisht elektrik

 

Vendosja, qëndrueshmëria, rimëkëmbja... këto janë të gjitha terma që lidhen me Skandinavinë, duke përfshirë gjigantin suedez të automobilave Volvo.

Ky i fundit ka sjellë së fundi njërin prej modeleve më të reja dhe më të vogla në gamë: SUV kompakt plotësisht elektrik i quajtur EX 30.