Auto

Audi Q3 2025 spiunohet për herë të parë

 

Gjenerata e tretë dhe e fundit që pritet të vijë në linjën e motorëve me djegie, Audi Q3 është kapur gjatë testimeve në rrugët e Gjermanisë.

Siç shkruan “Automotive”, vetura duket e gatshme ndërsa në dizajn pritet të vijë më e ulët.