Auto

Ky Golf 2-sh u shit për mbi 80 mijë euro, kjo është arsyeja e çuditshme

Foto: Bring-A-trailer
 

Volkswagen Golfi ka një numër të madh ndjekësish për të cilët ai është i shenjtë.

Dhe mes tyre, Volkswagen Golf II është ndoshta më i miri. Këtu i referohemi SHBA-së, ku gjenerata e dytë e Golfit arriti në ankand një çmim të pabesueshëm prej 87,000 dollarë ose 80,300 euro.