Auto

Ferrari parashikon 2023-tën vit më të fortë dhe me modele të reja

Foto ilustrim
 

Prodhuesi Italian i veturave sportive luksoze, Ferrari, ka parashikuar rritje dhe fitime më të larta këtë vit, pas rezultateve rekord të tij në vitin 2022, raportoi të dielën “Financial Times”.

Ky parashikim ndodhë pasi kërkesa në të gjithë Amerikën dhe Kinën është nxitur pas largimit nga spektri i një rënieje ekonomike.