Auto

Renaulti dhe Nissani planifikojnë investim të ri në Indi

Foto ilustrim
 

Aleanca e rinovuar Renault-Nissan janë duke planifikuar një investim të ri në Indi, njoftoi të enjten “Automotive”.

Këta prodhues të automjeteve po planifikojnë investime të reja në një përpjekje për të mbyllur hendekun ndaj rivalëve, kanë thënë për Reuters burime të cilat kanë njohuri për planet.