Auto

Suzuki Jimny së shpejti tërësisht elektrik

 

Kompania e veturave Suzuki, ka paralajmëruar lansimin e tipit Jimny, totalisht elektrik, shkroi AutoExpress. Versioni aktual i kësaj veture nuk është i kompletuar me të gjitha specifikat e veturës elektrike, por pajisjet do t'i ndërrohen për t'u shndërruar në veturë me energji elektrike.

Suzuki japonez njoftoi se raporti i fuqisë brenda gamës së modeleve të tij do të ndahet në 20 për qind për hibride dhe 80 për qind për vetura plotësisht elektrike.