Auto

Si do të jenë çmimet e veturave të reja dhe të përdorura më 2023?

 

Gjithnjë e më shumë organizata financiare globale po merren me tregun e veturave, pas tronditjes që pati ky treg gjatë viteve të mëparshëm.

Duke gjykuar nga vlerësimet e bankës investuese JP Morgan, çmimet e veturave të reja dhe të përdorura duhet të jenë pak më të ulëta këtë vit.