Auto

Për herë të dytë në tre muaj, Tesla ul çmimet

 

Prodhuesi amerikan i veturave elektrike, Tesla, uli të shtunën çmimet në Kinë për herë të dytë në më pak se tre muaj për shkak të kërkesës më të dobët në tregun kinez.

Prodhuesi amerikan i veturave uli gjithashtu çmimet e automjeteve elektrike më të shitura Model Y dhe Model 3 në Japoni, Korenë e Jugut dhe Australi në një përpjekje për të rritur kërkesën për vetura nga fabrika e saj në Shangai, qendra e saj më e madhe e prodhimit, raporton Reuters.