Auto

Shitjet e veturave në SHBA shënojnë rritje të madhe

 

Shitjet e veturave të reja në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të rriten, pasi konsumatorët shpenzuan më shumë para gjatë shtatorit, sesa çdo shtator tjetër, raportoi Reuters të mërkurën.

Klientët, sipas raportit të konsulentëve JD Power-LMC Automative, kanë mbetur të pandikuar nga çmimet e larta të veturave dhe mungesa e zbritjeve nga kompanitë që shesin vetura.