Auto

Batanije e veçantë për fikje të zjarrit te veturat elektrike

 

Automjetet elektrike ndodh të përfshihen në flakë shumë më shpesh në krahasim me ato me djegie të brendshme. Edhe pse nuk ka asnjë provë që të jetë kështu, automjetet elektrike ende kanë një reputacion të keq për këtë. Dhe kur përfshihen në flakë, bëhet tepër të vështirë për t'i shuar.

Megjithatë, zgjidhja për shuarjen e zjarrit të baterive EV mund të jetë shumë më e thjeshtë nga sa shumëkush mendon.