Auto

Audi është duke përgatitur disa modele të reja, mes tyre edhe Q9

 

Muajin e kaluar Audi prezantoi SUV-in e ri Q6, i cili u bë modeli më i madh i markës gjermane, por një tjetër SUV i madh është rrugës, shkruan AutomotiveNews.

Cikli i planifikimit të produktit të Audi është ndryshuar nga sulmi i Rusisë ndaj Ukrainës dhe mungesat globale të çipave, por kompania ende ka në plan të ndalojë shitjen e modeleve me motorë me djegie të brendshme, me secilin model që të ketë të paktën një cikël tjetër prodhimi përpara se të bëhet tërësisht elektrik.