Auto

Gjenerata e ardhshme Audi RS6 do të fuqizohet nga një motor hibrid

 

Audi Sport po përgatit gjeneratën e ardhshme të modelit të famshëm RS6, i cili, përpara kalimit të paralajmëruar në elektrifikimin e plotë, do të jetë RS6 i fundit i fuqizuar nga një motor me djegie të brendshme.

Audi RS6 aktual fuqizohet nga një motor 4-litërsh V8 i ndihmuar nga dy turbongarkues dhe teknologjia hibride e butë, kryesisht për shkak të standardeve gjithnjë e më të rrepta për emetimet e gazrave në BE.