Auto

Si duket një nga veturat elektrike më të lira evropiane

 

Dartz është një kompani nga Letonia e specializuar në prodhimin e SUV-ëve të shtrenjtë dhe unikë antiplumb. Me projektin e ri, ky prodhues shkoi në një drejtim krejtësisht tjetër, shkruan Autoblog.

Freze Froggy EV Beachstar është një veturë e vogël elektrike që duket sikur e viteve ’80.