Auto

Porsche përshpejton zhvillimin e biçikletave elektrike

 

Prodhuesi i veturave luksoze, Porsche, dëshiron të rrisë aktivitetet e saj në segmentin e biçikletave elektrike. Për këtë qëllim kanë nisur punën dy kompani të përbashkëta të themeluara nga Porsche dhe kompania holandeze Ponooc Investment, shkruan AutoCar.

Porsche eBike Performance, me seli pranë Muenichut, do të zhvillojë sisteme elektrike të drejtimit për biçikleta. Kjo përfshin motorët, bateritë dhe arkitekturën e nevojshme të softuerit.