Auto

Fitimet e Nissanit bien për rreth 60%

Foto ilustrim
 

Gjiganti japonez i automjeteve, Nissan, ka njoftuar se fitimi neto i kompanisë është ulur për gati 60 për qind në tremujorin e parë, shkroi të premten “JapanTimes”.

Kjo rënie, sipas kompanisë, është shënuar për shkak të presioneve duke përfshirë bllokimin në Shangai dhe mungesën e çipave.